Til selve kagen skal du bruge:

Springform på 24 cm
3 bananer
150 g blødt smør
250 g sukker
3 æg
300 g hvedemel
1,5 tsk bagepulver

Sådan gør du:

Tænd ovnen på 175 grader. Smør formen.
Mos bananerne. Rør smør og sukker skummende.
Rør æggene i et ad gangen. Bland mel og bagepulver.
Rør melet i dejen sammen med de mosede bananer.
Hæld dejen i formen og bag kagen på en af de
nederste ribber i ca. 1 time.
Lad herefter kagen køle af.

Cream Cheese Frosting:
300 g flormelis
50 g usaltet smør
125 g cream cheese (fx. Philadelphia)

Ingredienserne blandes og der piskes i min. 5 min.

Når kagen er kølet af, kan man herefter komme frostingen ovenpå.

image_pdfPDFimage_printPrint opskriften
DEL
Forrige artikelKransekagemasse
Næste artikelMandeltoppe

SKRIV EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Indtast dit navn her