Jordbær Cupcakes
Opskriften rækker til 8-12 stk.
Du skal bruge:
Til kagen:
125 g smør
1/2 dl sødmælk
2 æg
125 g mel
1/2 tsk salt
korn af 1 vaniljestang
125 g rørsukker
1 tsk bagepulver
100 g frosne jordbær
Til frostingen:
250 g smør
1 vaniljestang (kornene)
250 g flormelis
100 g frosne jordbær (Blendede, det er vigtigt at alt saften kommer med)
- Sådan gør du:
Smelt smørret, tilsæt mælk og pisk æggene i et ad gangen. - Bland mel, salt, vanilje, rørsukker og bagepulver i en anden skål. Hæld derefter væsken i skålen lidt efter lidt, mens du rører. Rør, til dejen er glat.
- Bland jordbærrene i og kom dejen i muffinforme foret med små papirforme.
- Bag kagerne ved 200 grader i 15-20 min. Lad dem køle af i en times tid, inden de dekoreres med jordbærfrosting.
- Lad smørret få stuetemperatur, tilsæt vaniljekorn og sigt flormelis heri. Pisk, til frostingen er hvid, luftig og skummende. Herefter tilsættes blendede jordbær og citronsaft.
- Frostingen er nu klar til at blive smurt på kagerne. Du kan evt. pynte med friske jordbær, som set på billedet.