Træstammer, åh træstammer! Det er og bliver en alltime favorit for mig. Desuden er den bare perfekt at lave, hvis du tilfældigvis har en masse kagerester tilovers.

Denne opskrift giver ca. 15 stk.

Du skal bruge:
400 g kage (Gerne rester fra chokoladekage, sandkage, drømmekage eller muffins)
125 g marcipan
175 g smeltet mørk chokolade
2 spsk hindbærmarmelade
2 tsk romessens

Desuden
400 g marcipan til overtræk
150 g mørk chokolade til overtræk

Sådan gør du:
1. Smuldr kagen i en skål eller brug en foodprocessor og bland med marcipan, smeltet chokolade og hindbærmarmelade.
2. Rør det sammen til en fast masse og smag til med romessens.
3. Sæt kagemassen i køleskabet til den er fast og tril den til en aflang pølse.
4. Pølsen pakkes ind i tyndt udrullet macipan, skæres i mindre stykker og enderne dyppes i smeltet chokolade. Husk at temperer chokoladen.

2 KOMMENTARER

    • Hej Anita.

      Beklager det sene svar. Jeg håber du fandt frem til svaret selv. I opskriften har jeg skrevet 125 g marcipan, men man kan selvfølgelig altid ændre lidt i forhold til hvad man selv kan lide. Det er det gode med romkugle -og træstammedej. Forholdene behøves ikke være 100 procent som det står.

SKRIV EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Indtast dit navn her