Disse små søde kager er vildt nemme at lave, og så smager de skønt!
Opskriften er lånt fra Markus Grigo’s bog “Grigos Hjemmebag”, som er en super fin bog til gode og letlavede kager.

Rækker til 10 stk.

Du skal bruge:
10 små portionstærteforme
lidt blødt smør og mel til formene

100 g marcipan
100 g rørsukker
100 g usaltet blødt smør
2 små æg
25 g hvedemel
20 g hakkede ristede mandler

Fyld:
2 dl piskefløde
Den slags bær du gerne vil bruge

Sådan gør du:

  1. Smør tærteformene med det bløde smør og drys mel over. Bank det overskydende mel af.
  2. Rør marcipan og sukker sammen.
  3. Tilsæt smøret lidt ad gangen.
  4. Pisk æg let sammen og tilsæt det lidt ad gangen.
  5. Vend til sidst mel og de hakkede mandler i.
  6. Fyld tærteformene 3/4 fyldte.
  7. Bag dem i ovnen ved 170 grader i 12-15 minutter. Hvis de mærkes bløde på toppen, er de ikke færdige og skal have længere tid.
  8. Kagerne tages ud og vendes på hovedet, for at give dem en glat overflade. Kan evt. tages ud af formene.
  9. Mens kagerne køles, piskes fløden til flødeskum, som sprøjtes over de afkølede kager.
    Til sidst pyntes med bær.

Kagerne skal spises med det samme.

DEL
Forrige artikelHindbærflødeboller
Næste artikelHawaii Strand Kage

SKRIV EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Indtast dit navn her