Du skal bruge:
40g valnødder
40g mandler
0,5 dåse kondenseret mælk
40g skumfiduser (marshmallows)
1 knsp salt
en smule smør
250g blandet mælk/mørk chokolade

Sådan gør du:
1. Hak nødderne groft. Rist dem på en varm, tør pande i nogle sekunder. De må ikke blive brændte.
2. Kom nødderne i en anden skål mens de er varme, og tilsæt smør og salt. Bland til smøret er smeltet.
3. Hak skumfiduserne i mindre stykker.
4. Smelt chokoladen over et vandbad. Når den er smeltet, tilsættes den kondenserede mælk. Røres godt sammen.
5. Hæld nødderne i blandingen, og tilsæt til sidst skumfiduserne.
6. Nu skal massen køles ned, og det gøre bedst ved at tage et lille fad, dæk det med bagepapir og hæld blandingen i. Stil massen i køleskabet indtil den er helt fast (ca. 2-3 timer).
7. Til sidst skæres den ud i ønsket størrelse.

Denne opskrift giver ca. 30-40 små fudge stykker.
Man kan med fordel forboble massen, hvis stykkerne ønskes større. Påkræver dog lidt længere køletid.

DEL
Forrige artikelChocolate Chip Cookies
Næste artikelKransekagetop

SKRIV EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Indtast dit navn her