Du skal bruge:

140 g Linsedej
200 g Mazarinmasse
100 g Pærer
130 g Kransekagemasse
6 g Sukker
Tærteform
Spaghetti tyl (kan undværes, fordel da bare kransekagemassen ud over tærten)
+ Udstikker (brug evt. en mellemstor gryde)
(se indlægget om grunddeje for flere detaljer)

Sådan gør du:

1. Linsedej rulles ned på 3 mm tykkelse og stikkes ud med udstikkeren.
2. Tærteformen fores med linsedejen, og de 200 g mazarinmasse fyldes i.
3. 100 g pærer (skåret i store stykker uden skræl) fordeles ud på massen.
4. 130 g kransekagemasse sprøjtes ud over pærene med en Spaghetti-tyl.
5. Sukker drysses på toppen.
7. Bag tærten ved 190 C grader i ca. 35 min.

Hvis man ikke er så meget til pære, så kan det nemt skiftes ud til fx. hindbær, brombær, rababer, æble osv. Her kan man være rigtig kreativ.

DEL
Forrige artikelHindbærlagkage
Næste artikelLækre Frokostboller

SKRIV EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Indtast dit navn her